TOLDFRI – Ordrer er toldfrie og vil blive leveret direkte til din dør!
Natural Lashes

Genudvidelser

Ved hjælp af eyelash extensions skaber du dit eget design, der svarer til dit ansigt. Eyelash extensions korrigerer små øjenfejl (f.eks. kan hængende øjenlåg løftes), og maskerer ufuldkommenheder. Du får længere, mere buede og tykkere øjenvipper.

Stribe vipper

Føler du, at dine vipper ikke er lange og tykke nok til at vende hoveder? Prøv ESQIDO, Visofree eller SexySheep klubvipper!

Klæbemidler

Natural Lashes klæbemidler er designet til ikke at forårsage allergi og gøre øjenvipper vanskeligere. Det påvirker ikke øjenområdet og naturlige øjenvipper. De er fremstillet efter medicinske standarder og kan også bruges af personer med følsomme øjne eller iført kontaktlinser.

Pincet

Forberedere

Øjenvippe & Bryn Tints

Vi tilbyder en bred vifte af professionelle øjenvipper og øjenbrynsmalinger, der bruges i de mest berømte skønhedssaloner i verden.

Allergiforebyggelse

Hver tredje tekniker inden for genforlængelser lider af allergi. Ved påføring af eyelash extensions inhalerer teknikere dampene fra klæbemidlerne og udvikler over tid allergier. SHEMAX Lash er den første giftige dampsamler, der forhindrer spredning af klæbemiddeldampe i arbejdsrummet, renser luften og forhindrer forekomsten af kroniske allergier.