TOLDFRI – Ordrer er toldfrie og vil blive leveret direkte til din dør!
Natural Lashes

HjemmesideKlæbemidlerSP-18 Stærk - 5g

SP-18 Stærk - 5g   Forstør billedet

SP-18 Stærk - 5g

127.46 kr.  (moms inkluderet)

SP-18 Forte er en del af den nye generation af klæbemidler med en formel, hvorfra vi fjernede kønrøg.
Vi anbefaler det især til følsomme (eller allergiske) kunder og teknikere, der oplever reaktioner på grund af det sorte pigment, der er en del af de fleste klæbemidler.
På grund af dens farve (eller rettere mangel på den) og lave viskositet kan Forte, Fresh og Star klæbemidler også bruges i volumenteknikker med farvede eyelash extensions.

På sommerdage, hvor temperaturen overstiger 35 grader celsius og på vinterdage, hvor temperaturen falder til under 4 grader, leveres limen i en ekstra, varmeisolerende folie med en varme/kulde refleksionsgrad på 97%.

Ryst klæbemidlet i 3 minutter før hver brug. Holdbarheden af limen er 30 dage fra åbning om sommeren og 60 dage fra åbning i andre sæsoner.
Efter brug skal du tørre beholderen af og fjerne luften indefra, inden du lægger låget på. Hvis der dannes en klæbeprop i spidsen af applikatoren, kan den fjernes med en klæbenål .

MSDS (Material Safety Data Sheet) indeholder alle oplysninger relateret til sammensætningen af klæbemidlet og dets sikre anvendelse og udstedes til vores kunder efter anmodning.

Dampe:
■■■■■■ ■■■■ 6/10
Fastgørelseskraft:
■■■■■■■■■■ 10/10
Tørrehastighed:
■■■■■■■■■■ 10/10
Modstand:
■■■■■■■■ ■■ 8/10
Viskositet:
■■■■■■■■■ 1/10

Mængde: 5g
Til: professionel vippestylist
Modstandsdygtighed: 5 uger
Tørring: meget hurtig (1 sekund)
Farve: gennemsigtig
Anbefalet: til volumenteknikker med farvede eyelash extensions

Anbefalede arbejdsforhold med klæberen
Luftfugtighed: mellem 40% og 60%
Temperatur: mellem + 21 ° C og + 24 ° C

Opbevaringsbetingelser før åbning
Luftfugtighed: mellem 30% og 70%
Temperatur: mellem + 3 ° C og + 15 ° C

Opbevaringsbetingelser efter åbning
Luftfugtighed: mellem 30% og 70%
Temperatur: mellem + 3 ° C og + 25 ° C

Gyldighed
Fra åbning: 1 måned
Forseglet: 8 måneder fra fremstillingsdatoen (skrevet på flasken)


———(5/5 stjerner)
En super klæber til sommer. Den reagerede ret godt selv ved høje temperaturer. Den er også fantastisk til at farve øjenvipper og meget mere. Sorte øjenvipper har ikke længere risikoen for at se grimme ud, hvor limen er lavet. Jeg anbefaler det!
Oversættelsen fra rumænsk til engelsk er "Narcisa Diana M." Navnet kræver ikke oversættelse, da det er et egennavn. – 22.06.2020
(5/5 stjerner)
Jeg har arbejdet med Natural Lashes produkter i over et og et halvt år. De bedste vipperudvidelser og forsyninger. Jeg elsker dem og ville ikke bytte dem for noget andet. Pakkerne ankommer meget hurtigt og er godt pakket ind. Jeg har aldrig fundet brudte kasser eller beskadigede produkter.
Andreea P. – 06.02.2024
(5/5 stjerner)
Begge pincetter, jeg har bestilt, er perfekte til at påføre vipper. Jeg kan kun anbefale VETUS ST-serien! Jeg er meget tilfreds med dem. De har et godt greb!
Vivien P. – 31.01.2024
(5/5 stjerner)
Iuliana Alina M. – 23.01.2024
(5/5 stjerner)
Super produkter og kvalitet. Jeg er meget tilfreds med de købte produkter. Dette er min første ordre, og jeg vil helt sikkert bestille igen! Jeg bestilte i Kreta, og ordren ankom meget hurtigt, på omkring 4 dage!
Gabriela C. – 18.01.2024
(5/5 stjerner)
Hej, jeg har kæmpet for at skrive til dig i et par dage og for at takke dig for ikke at efterlade mig uden produkter til ferien og for at gøre alt for at sende min ordre over natten, da jeg nævnte, at det var en nødssituation. Endnu en gang tak! Angående produkterne kan jeg kun sige, at jeg er meget tilfreds med dem. Kvaliteten er tydelig. Jeg blev positivt overrasket over VETUS pincetterne. Ligeså er jeg meget tilfreds med emballagen af produkterne. Jeg ser sjældent ordrer så godt forseglet for at undgå problemer under transport. Tillykke med alt det, du gør. Hav en god dag, og held og lykke med salget.
Ana Maria C. – 10.01.2024
Se flere anmeldelser