TOLDFRI – Ordrer er toldfrie og vil blive leveret direkte til din dør!
Natural Lashes

HjemmesideKlæbemidlerHS-10 Elite Professional - 2g

HS-10 Elite Professional - 2g   Forstør billedet

HS-10 Elite Professional - 2g

56.32 kr.  (moms inkluderet)

Det perfekte klæbemiddel til 3D-9D-udvidelser. Den har den ideelle viskositet og en tørretid på 1 sekund. Den forbliver elastisk og giver en modstand på op til 7 uger. Anbefalede vippestylister med en professionel grad af arbejde.

På sommerdage, hvor temperaturen overstiger 35 grader celsius og på vinterdage, hvor temperaturen falder til under 4 grader, leveres limen i en ekstra, varmeisolerende folie med en varme/kulde refleksionsgrad på 97%.

Ryst klæbemidlet i 3 minutter før hver brug. Holdbarheden af limen er 30 dage fra åbning om sommeren og 60 dage fra åbning i andre sæsoner.
Efter brug skal du tørre beholderen af og fjerne luften indefra, inden du lægger låget på. Hvis der dannes en klæbeprop i spidsen af applikatoren, kan den fjernes med en klæbenål .

MSDS (Material Safety Data Sheet) indeholder alle oplysninger relateret til sammensætningen af klæbemidlet og dets sikre anvendelse og udstedes til vores kunder efter anmodning.

Dampe:
■■■■■■■ ■■■ 7/10
Fastgørelseskraft:
■■■■■■■■■■ 10/10
Tørrehastighed:
■■■■■■■■■■ 10/10
Modstand:
■■■■■■■■■■ 10/10
Viskositet:
■■ ■■■■■■■■ 2/10

Mængde: 2g
Til: professionel vippestylist
Modstandsdygtighed: 7 uger
Tørring: meget hurtig (1 sekund)
Farve: sort
Anbefalet: til 3D-9D-udvidelser

Anbefalede arbejdsforhold med klæberen
Luftfugtighed: mellem 40% og 60%
Temperatur: mellem + 21 ° C og + 24 ° C

Opbevaringsbetingelser før åbning
Luftfugtighed: mellem 30% og 70%
Temperatur: mellem + 3 ° C og + 15 ° C

Opbevaringsbetingelser efter åbning
Luftfugtighed: mellem 30% og 70%
Temperatur: mellem + 3 ° C og + 25 ° C

Gyldighed
Fra åbning: 1 måned
Forseglet: 8 måneder fra fremstillingsdatoen (skrevet på flasken)


———(5/5 stjerner)
Jeg har arbejdet med Natural Lashes produkter i over et og et halvt år. De bedste vipperudvidelser og forsyninger. Jeg elsker dem og ville ikke bytte dem for noget andet. Pakkerne ankommer meget hurtigt og er godt pakket ind. Jeg har aldrig fundet brudte kasser eller beskadigede produkter.
Andreea P. – 06.02.2024
(5/5 stjerner)
Begge pincetter, jeg har bestilt, er perfekte til at påføre vipper. Jeg kan kun anbefale VETUS ST-serien! Jeg er meget tilfreds med dem. De har et godt greb!
Vivien P. – 31.01.2024
(5/5 stjerner)
Iuliana Alina M. – 23.01.2024
(5/5 stjerner)
Super produkter og kvalitet. Jeg er meget tilfreds med de købte produkter. Dette er min første ordre, og jeg vil helt sikkert bestille igen! Jeg bestilte i Kreta, og ordren ankom meget hurtigt, på omkring 4 dage!
Gabriela C. – 18.01.2024
(5/5 stjerner)
Hej, jeg har kæmpet for at skrive til dig i et par dage og for at takke dig for ikke at efterlade mig uden produkter til ferien og for at gøre alt for at sende min ordre over natten, da jeg nævnte, at det var en nødssituation. Endnu en gang tak! Angående produkterne kan jeg kun sige, at jeg er meget tilfreds med dem. Kvaliteten er tydelig. Jeg blev positivt overrasket over VETUS pincetterne. Ligeså er jeg meget tilfreds med emballagen af produkterne. Jeg ser sjældent ordrer så godt forseglet for at undgå problemer under transport. Tillykke med alt det, du gør. Hav en god dag, og held og lykke med salget.
Ana Maria C. – 10.01.2024
Se flere anmeldelser