TOLDFRI – Ordrer er toldfrie og vil blive leveret direkte til din dør!
Natural Lashes

HjemmesideTilbehørhygrometerProfessionelt digitalt hygrometer - Lyserød

Professionelt digitalt hygrometer - Lyserød   Forstør billedet

Professionelt digitalt hygrometer - Lyserød

114.17 kr.  (moms inkluderet)

Klæbemidler til eyelash extensions kræver en vis luftfugtighed og temperatur for at fungere optimalt.
Ved hjælp af dette professionelle digitale hygrometer og termometer kan du måle fugtigheden og temperaturen i arbejdsområdet samtidigt, præcist.

Det nye 6 cm LCD-display viser 3 fugtighedszoner:
- tør luft med meget lav luftfugtighed (mindre end 40 %)
- optimalt miljø til anvendelse af genudvidelser (fugtighed 40% -60% og temperatur mellem 20-25 ° C)
- fugtig luft med høj luftfugtighed (over 70%)

Det professionelle digitale hygrometer gemmer både temperaturen og den mindste og maksimale luftfugtighed for de sidste 24 timer og viser disse værdier sammen med deres opadgående eller nedadgående tendens.

Måleområde:
- temperatur mellem 0 °C og 50 °C med en nøjagtighed på +/- 1 °C
- luftfugtighed mellem 20% og 95% med en nøjagtighed på +/- 5%

Den tillader ophængning på væggen, fastgørelse af metaloverflader ved hjælp af magneter på bagsiden eller placering på flade overflader ved hjælp af den integrerede støtte.

Funktioner: hygrometer, termometer, berøringsskærm
Batterier: 2 × AAA (medfølger)
Mål: 9cm × 9cm × 2,7cm
Pink farve


———(5/5 stjerner)
Jeg har arbejdet med Natural Lashes produkter i over 1 og et halvt år. De bedste eyelash extensions og forsyninger. Jeg kan godt lide dem og ville ikke bytte dem for noget andet. Pakkerne kommer meget hurtigt og godt pakket ind. Jeg har aldrig fundet ødelagte æsker eller beskadigede produkter.
Andreea P. – 06.02.2024
(5/5 stjerner)
Begge pincet jeg bestilte er perfekte til at påføre vipper. Jeg kan kun anbefale VETUS ST-serien! Jeg er meget tilfreds med dem. De har et godt greb!
Vivien P. – 31.01.2024
(5/5 stjerner)
Juliana Alina M. – 23.01.2024
(5/5 stjerner)
Fantastiske produkter og kvalitet. Jeg er meget tilfreds med de produkter jeg har købt. Dette er min første ordre, og jeg vil helt sikkert bestille igen! Jeg bestilte på Kreta, og ordren kom meget hurtigt, omkring 4 dage!
Gabriela C. – 18.01.2024
(5/5 stjerner)
Hej, jeg har kæmpet for at skrive til dig i et par dage og tak fordi du ikke efterlod mig uden ferieprodukter og gjorde dit bedste for at sende min ordre natten over, da jeg skrev, at det er en nødsituation. Endnu en gang tak! Med hensyn til produkterne kan jeg kun sige, at jeg er meget tilfreds med dem. Du kan se kvaliteten. Jeg blev positivt overrasket over VETUS pincet. Ligeledes er jeg meget tilfreds med indpakningen af produkterne. Jeg ser sjældent ordrer så godt forseglede, at de ikke har problemer under transporten. Tillykke med alt hvad du gør. Hav en god dag og løft salget.
Ana Maria C. – 10.01.2024
Se flere anmeldelser