TOLDFRI – Ordrer er toldfrie og vil blive leveret direkte til din dør!
Natural Lashes

HjemmesideForberedereFørstSupreme Primer Spray - 40 ml | Aroma af blomster

Supreme Primer Spray - 40 ml | Aroma af blomster   Forstør billedet

Supreme Primer Spray - 40 ml | Aroma af blomster

64.56 kr.  (moms inkluderet)

Hypoallergen primer med speciel formel dedikeret til personer med følsomme øjne. Affedter naturlige vipper og øger klæbemidlets styrke.

Aroma: blomster
Mængde: 40ml

Opbevaringsforhold
Luftfugtighed: mellem 30% og 70%
Temperatur: mellem + 3 ° C og + 25 ° C

Gyldighed
Fra åbning: 6 måneder
Forseglet: 2 år fra fremstillingsdatoen (skrevet på flasken)


———(5/5 stjerner)
Jeg har arbejdet med Natural Lashes produkter i over et og et halvt år. De bedste vipperudvidelser og forsyninger. Jeg elsker dem og ville ikke bytte dem for noget andet. Pakkerne ankommer meget hurtigt og er godt pakket ind. Jeg har aldrig fundet brudte kasser eller beskadigede produkter.
Andreea P. – 06.02.2024
(5/5 stjerner)
Begge pincetter, jeg har bestilt, er perfekte til at påføre vipper. Jeg kan kun anbefale VETUS ST-serien! Jeg er meget tilfreds med dem. De har et godt greb!
Vivien P. – 31.01.2024
(5/5 stjerner)
Iuliana Alina M. – 23.01.2024
(5/5 stjerner)
Super produkter og kvalitet. Jeg er meget tilfreds med de købte produkter. Dette er min første ordre, og jeg vil helt sikkert bestille igen! Jeg bestilte i Kreta, og ordren ankom meget hurtigt, på omkring 4 dage!
Gabriela C. – 18.01.2024
(5/5 stjerner)
Hej, jeg har kæmpet for at skrive til dig i et par dage og for at takke dig for ikke at efterlade mig uden produkter til ferien og for at gøre alt for at sende min ordre over natten, da jeg nævnte, at det var en nødssituation. Endnu en gang tak! Angående produkterne kan jeg kun sige, at jeg er meget tilfreds med dem. Kvaliteten er tydelig. Jeg blev positivt overrasket over VETUS pincetterne. Ligeså er jeg meget tilfreds med emballagen af produkterne. Jeg ser sjældent ordrer så godt forseglet for at undgå problemer under transport. Tillykke med alt det, du gør. Hav en god dag, og held og lykke med salget.
Ana Maria C. – 10.01.2024
Se flere anmeldelser