TOLDFRI – Ordrer er toldfrie og vil blive leveret direkte til din dør!
Natural Lashes

HjemmesideGenudvidelserIndividuelle udvidelserDiamant silkevipper0,12Diamant silkevipper mørkebrune - 11 mm, C, 0,12 mm

Diamant silkevipper mørkebrune - 11 mm, C, 0,12 mm   Forstør billedet

Diamant silkevipper mørkebrune - 11 mm, C, 0,12 mm

130.77 kr.  (moms inkluderet)

Diamond Silk Lashes er luksusudvidelserne i Premium Silk-serien.
Lavet af syntetisk silke af højeste kvalitet, Diamond Premium Silk extensions har en delikat tekstur og en meget intens farve.

  For at påføre disse farvede eyelash extensions anbefaler vi at bruge det gennemsigtige klæbemiddel  SP-18 Forte

Æskeindhold: 16 linjer
Længde: 11mm
Krumning: C
Tykkelse: 0,12 mm
Farve: mørkebrun


———(5/5 stjerner)
Jeg har arbejdet med Natural Lashes produkter i over et og et halvt år. De bedste vipperudvidelser og forsyninger. Jeg elsker dem og ville ikke bytte dem for noget andet. Pakkerne ankommer meget hurtigt og er godt pakket ind. Jeg har aldrig fundet brudte kasser eller beskadigede produkter.
Andreea P. – 06.02.2024
(5/5 stjerner)
Begge pincetter, jeg har bestilt, er perfekte til at påføre vipper. Jeg kan kun anbefale VETUS ST-serien! Jeg er meget tilfreds med dem. De har et godt greb!
Vivien P. – 31.01.2024
(5/5 stjerner)
Iuliana Alina M. – 23.01.2024
(5/5 stjerner)
Super produkter og kvalitet. Jeg er meget tilfreds med de købte produkter. Dette er min første ordre, og jeg vil helt sikkert bestille igen! Jeg bestilte i Kreta, og ordren ankom meget hurtigt, på omkring 4 dage!
Gabriela C. – 18.01.2024
(5/5 stjerner)
Hej, jeg har kæmpet for at skrive til dig i et par dage og for at takke dig for ikke at efterlade mig uden produkter til ferien og for at gøre alt for at sende min ordre over natten, da jeg nævnte, at det var en nødssituation. Endnu en gang tak! Angående produkterne kan jeg kun sige, at jeg er meget tilfreds med dem. Kvaliteten er tydelig. Jeg blev positivt overrasket over VETUS pincetterne. Ligeså er jeg meget tilfreds med emballagen af produkterne. Jeg ser sjældent ordrer så godt forseglet for at undgå problemer under transport. Tillykke med alt det, du gør. Hav en god dag, og held og lykke med salget.
Ana Maria C. – 10.01.2024
Se flere anmeldelser