TOLDFRI – Ordrer er toldfrie og vil blive leveret direkte til din dør!
Natural Lashes

HjemmesideGenudvidelserIndividuelle udvidelserDiamant silkevipper0,05Diamant silkevipper - 15 mm, C, 0,05 mm

Diamant silkevipper - 15 mm, C, 0,05 mm   Forstør billedet

Diamant silkevipper - 15 mm, C, 0,05 mm

114.17 kr.  (moms inkluderet)

Diamond Silk Lashes er luksusudvidelserne i Premium Silk-serien.
Lavet af syntetisk silke af højeste kvalitet, Diamond Premium Silk extensions har en delikat tekstur og en meget intens farve.

Æskeindhold: 16 linjer
Længde: 15mm
Krumning: C
Tykkelse: 0,05 mm
Farve: intens sort


———(5/5 stjerner)
Jeg har arbejdet med Natural Lashes produkter i over 1 og et halvt år. De bedste eyelash extensions og forsyninger. Jeg kan godt lide dem og ville ikke bytte dem for noget andet. Pakkerne kommer meget hurtigt og godt pakket ind. Jeg har aldrig fundet ødelagte æsker eller beskadigede produkter.
Andreea P. – 06.02.2024
(5/5 stjerner)
Begge pincet jeg bestilte er perfekte til at påføre vipper. Jeg kan kun anbefale VETUS ST-serien! Jeg er meget tilfreds med dem. De har et godt greb!
Vivien P. – 31.01.2024
(5/5 stjerner)
Juliana Alina M. – 23.01.2024
(5/5 stjerner)
Fantastiske produkter og kvalitet. Jeg er meget tilfreds med de produkter jeg har købt. Dette er min første ordre, og jeg vil helt sikkert bestille igen! Jeg bestilte på Kreta, og ordren kom meget hurtigt, omkring 4 dage!
Gabriela C. – 18.01.2024
(5/5 stjerner)
Hej, jeg har kæmpet for at skrive til dig i et par dage og tak fordi du ikke efterlod mig uden ferieprodukter og gjorde dit bedste for at sende min ordre natten over, da jeg skrev, at det er en nødsituation. Endnu en gang tak! Med hensyn til produkterne kan jeg kun sige, at jeg er meget tilfreds med dem. Du kan se kvaliteten. Jeg blev positivt overrasket over VETUS pincet. Ligeledes er jeg meget tilfreds med indpakningen af produkterne. Jeg ser sjældent ordrer så godt forseglede, at de ikke har problemer under transporten. Tillykke med alt hvad du gør. Hav en god dag og løft salget.
Ana Maria C. – 10.01.2024
Se flere anmeldelser